8. 9. 2024   |   svátek má Mariana
 

Houbový tatarák

Název Množství a jednotka
čerstvé houby 400 g
sádlo 1 - 2 lžíce
cibule 1 ks
česnek 2-3 stroužky
čerstvě mletý pepř
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 50 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. Čerstvé houby očistíme a nakrájíme na plátky. Nebo použijeme houby zavařené.
Na pánvi rozehřejeme sádlo nebo olej a osmahneme cibuli s česnekem. Přimícháme houby, koření, protlak, sójovou omáčku a dusíme pokud se neodpaří všechna tekutina. Necháme zchladnout. Do vychladlé směsi přimícháme trochu hořčice.
Nandáváme na topinky.


 


RECEPTY

Polévka z řapíkatého celeru

Postup: Řapíkatý celer nakrájíme na kostky, mrkev na kolečka. Na 1/2 másla zpěníme... zobrazit recept

RECEPTY

Fazolová polévka s houbami

Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept

RECEPTY

Tataráček z avokáda

Postup: Větší avokádo (nebo dvě menší) oloupeme, rozkrojíme napůl, zbavíme pecky a... zobrazit recept

RECEPTY

Tvarožník 1.

Postup: Rozpustíme si v kastrůlku máslo. Tvaroh s vejci a cukrem smícháme, postupně... zobrazit recept

RECEPTY

Vepřová kýta po provensálsku

Postup: Vepřovou kýtu vcelku omyjeme a hodně potřeme česnekem utřeným se solí.... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

Hotel Singer

Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...